Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com AKTIVIRAJ SE I KRENI! Prijavite se za niz besplatnih radionica, edukacija i filmskih projekcija u sklopu EU projekta Zlatnih vrata!

AKTIVIRAJ SE I KRENI! Prijavite se za niz besplatnih radionica, edukacija i filmskih projekcija u sklopu EU projekta Zlatnih vrata!

Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava je preko 2,3 milijuna kuna

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje 'Zlatna vrata' nositelj je EU projekta naziva 'Aktiviraj se i kreni! Razvoj programa za aktivno uključivanje i povećanje zapošljivosti mladih i starijih osoba na području UAS-a'. Projekt je sufinanciran europskim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 2.375.778,00 kuna. 

Kroz javno-civilnu suradnju s partnerom na projektu, udrugom 'MI' iz Splita, Centar planira unaprijediti niz postojećih programa te razviti nove koji će znatno doprinijeti socijalnom uključivanju ciljnih skupina. Mladi, stariji te osobe s invaliditetom s područja splitske aglomeracije, mogu se prijaviti za niz besplatnih aktivnosti u okviru projekta koje će im pomoći u stjecanju društvenih, ali i profesionalnih vještina za bolju integraciju u tržište rada. Uz verificirane programe te raznovrsne edukacije i rekreacije, Centar organizira i niz radionica o filmskoj kulturi te kino projekcije na nekoliko lokacija na području aglomeracije.


- Već sada možete upisati besplatne verificirane programe za zanimanje 'Dadilja' i 'Računalni operater' (početak 15.9.), početni i napredni tečaj engleskog te početni tečaj njemačkog jezika (početak 1.10.), program zanimanje 'Pomoćnik u nastavi u radu s učenicima s teškoćama' (početak 1.10. i 1.2.2022.) te osposobljavanje za poslove Internet marketinga (početak 1.2.2022.). Uvjete upisa u specifične programe i više informacija o samom projektu 'Aktiviraj se i kreni!' možete pronaći na web stranici CentraTakođer, možete se prijaviti i za besplatne radionice digitalnih platformi (početak 15.9.), kreativne radionice (početak 1.10.), radionice zaštite okoliša i gospodarenja otpadom u Splitu, Dugopolju, Omišu i Klisu (početak 1.10.), likovne radionice za djecu i odrasle (početak 01.10.), besplatne sate rekreacije joge i pilatesa. Napomenimo za kraj i to da radionice o filmskoj kulturi započinju 1.10., a više informacija o rasporedu besplatnih filmskih projekcija u Kinoteci Zlatna vrata, Ljetnom kinu Bačvice te na ostalim lokacijama, možete dobiti na web stranici www.zlatnavrata.hr ili putem broja telefona 021 361 524 - poručili su iz Zlatnih vrata.



Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata. 

Vaša reakcija na temu