Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Albina i Ivan prekinuli dugogodišnju vezu?

Albina i Ivan prekinuli dugogodišnju vezu?

Splitski nogometno-estradni par više nema ni jednu zajedničku fotografiju

Pjevačica Albina Grčić i nogometaš Ivan Ćalušić više na društvenim mrežama nemaju zajedničke fotografije, po pričanju dobro upućenih izvora, čini se kako je par prekinuo nakon četiri godine veze. Na društvenim mrežama oboje su odavali dojam skladnog para što su primijetili i njihovi obožavatelji koji bi ih redovito obasipali mnoštvom komplimenata kad god bi objavili neku zajedničku fotografiju.

Perspektivnog nogometaša Hajduka pjevačica je upoznala još kada su bili djeca, a ljubav među njima rasplamsala se prije četiri godine. Zajedno su rasli i njihove su obitelji u prijateljskim odnosima. 

Par je volio dijeliti zajedničke trenutke i isticati kako su jedan drugom velika podrška. Što je razlog njihovog brisanja zajedničkih fotografija nismo uspjeli doznati. Kontaktirali smo pjevačicu koja nam je otkrila kako je nakon jučerašnjeg nastupa na 70. Zagrebačkom festivalu 'izgubila' glas, ali je vijest o prekidu s nogometašem demantirala. 

- Nemam glas doslovno pa neću moć pričati. Ali nije to točno - napisala nam je u ppruci nakon što smo je nazvali da komentira navode o prekidu.

Ponovno smo je pitali jesu li i dalje zajedno, ali odgovor nismo dobili. Zvali smo i Ivana, do objave ovog teksta nije odgovorio na poziv i poruku.

Hajdukov veznjak se nije uspio nametnuti u splitskom klubu, poslan je na posudbu u Radomlje gdje je igrao i prošle sezone, a sada je doživio ozljedu zbog koje će dugo izbivati s terena.

Vaša reakcija na temu