Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Antonia Drmić: Svi naši proizvodi spravljeni su po originalnim obiteljskim recepturama
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Antonia Drmić: Svi naši proizvodi spravljeni su po originalnim obiteljskim recepturama

Predstavit će paprenjake, kolačiće od suhog voća i pivskog slada, kekse s lavandom...

Drmić j.d.o.o. za proizvodnju i trgovinu je mala obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom domaćih prirodnih marmelada, te proizvodnjom slatkih i slanih delicija koje su spravljene po originalnim obiteljskim recepturama.

- Na manifestaciji 'Kupujmo hrvatsko' 26. svibnja na splitskoj Rivi izložit ćemo tri vrste marmelada: miješanu marmeladu (spoj nekoliko raznih vrsta voća, a to su maraška, šljiva, planika), marmeladu od dunja, te marmeladu od svježe smokve. Od slatkih i slanih delicija predstavit ćemo paprenjake, kolačiće od suhog voća i pivskog slada, kekse s lavandom, kekse s kaduljom, kekse s mentom i čokoladom, od našeg slanog asortimana predstavit ćemo grisine s mediteranskim začinskim biljem i kimom te krekere s integralnim brašnom i mediteranskim začinskim biljem - rekla je Antonia Drmić, direktorica tvrtke.

- Svi naši proizvodi spravljeni su po originalnim obiteljskim recepturama i po tome su posebni i originalni - dodala je.

Vaša reakcija na temu