Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baby Lasagna ne ide na Melodije Jadrana s Huljićem

Baby Lasagna ne ide na Melodije Jadrana s Huljićem

Neće biti dio pjesme 'Aj pitaj'

Tonči Huljić je objavio da Baby Lasagna neće pjevati na Melodijama Jadrana sa sastavom Madre Badessa i Petrom Šegedinom Pjerom. Njegov status prenosimo u cijelosti:

'Dragi prijatelji, slušatelji i gledatelji. Zbog promijenjenih poslovnih okolnosti, Baby Lasagna neće biti u mogućnosti biti dio pjesme 'Aj pitaj' na Melodijama Jadrana 2024.

Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke, koji je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom. Tako su odlučili da hitno vani idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istodobno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje razdiobe podjele prava na istu, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da suradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme. 

Zahvaljujem Baby Lasagni na učešću u promotivnoj kampanji moje linije pića, gdje smo se i upoznali i dogovorili suradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu 'Rim tim tagi dim'. S velikim simpatijama pratit ću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice)', napisao je Tonči Huljić.


Vaša reakcija na temu