Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baka Mara iz Zmijavaca proslavila svoj 108. rođendan

Baka Mara iz Zmijavaca proslavila svoj 108. rođendan

Otkrila nam je tajnu dugovječnosti

Mara Gabelica najstarija je Zmijavčanka i najstarija stanovnica Splitsko-dalmatinske županije. Jučer, na blagdan Male Gospe, proslavila je svoj 108. rođendan.

'Bila mi je velika čast i zadovoljstvo čestitati našoj mještanki 108. rođendan. Ovaj veliki broj rijetkost je nadaleko', istaknuo je načelnik Općine Zmijavci Mijo Šuto koji je posjetio baku Maru povodom njenog rođendana.

Mara Gabelica rođena je davne 1914. godine i danas, više od stoljeća kasnije, uživa u svojoj starosti. Vedra, zdrava, vesela i nasmijana pričom nas je provela kroz svoj život i otkrila nam tajnu dugovječnosti - skromnost, umjerenost i puno rada. 

'Upravo nam svima po tome baka Mara može biti primjer. Baki Mari veliko hvala na gostoprimstvu i lijepim riječima i želimo joj puno sretnih rođendana!', kazao je Šuto. 

Baki Mari želimo sretan rođendan!

Vaša reakcija na temu