Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Boris Šitum postavio novi jumbo plakat u Cisti Provo, ovog puta je na njemu zagrebački nadbiskup

Boris Šitum postavio novi jumbo plakat u Cisti Provo, ovog puta je na njemu zagrebački nadbiskup

Splitski umjetnik je objasnio zašto je odlučio 'reklamirati' Josipa Bozanića

Na jumbo plakatu u Cisti Provo, kojega splitska udruga Kvart koristi kao izložbeni prostor, Boris Šitum je postavio fotografiju kardinala Josipa Bozanića.

- Kažu da slika govori tisuću riječi. Za ove blagdanske dane uspio sam napokon postaviti plakat koji ništa ne poručuje. Ufamo se da će 'nadležni' u Vatikanu uskoro pronaći nekog zamimljivijeg - poručio je splitski umjetnik Boris Šitum.

Zanimljivo je sjetite se tko je bio na plakatu prije zagrebačkog nadbiskupa. Prije dvije godine je bio Andrej Plenković, a 2016. Kolinda Grabar-Kitarović. Krajem prošle godine je, pak, reklamirao Spermbanku

Vaša reakcija na temu