Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kolinda Grabar-Kitarović kao 'Majka Hrvata' u Cisti Provo

Kolinda Grabar-Kitarović kao 'Majka Hrvata' u Cisti Provo

Na jumbo plakatu je postavljen rad Borisa Šituma i Dalibora Lovrića

Na jumbo plakatu u Cisti Provo, kojega splitska udruga Kvart koristi kao izložbeni prostor, postavljen je rad Borisa Šituma i Dalibora Lovrića. Naslikana je Kolinda Grabar-Kitarović u pozi Meštrovićeve skulpture 'Povijest Hrvata' (poznate i po imenu 'Majka Hrvata').

- Za božićni jumbo plakat u Cisti Provo koristim crtež Dalibora Lovrića 'Alma mater Croatica'. On je među prvima prepoznao politički eros naše predsjednice. Moj dodatak je tekst: 'Za dom spremni' - rekao nam je Šitum, pa dodatno objasnio rad:

- Dom (Domovina) za koji smo kao spremni već je desetljećima pod hipotekom stranih banaka, a prva crta obrane sad je u Afganistanu.
Naša dična predsjednica pravi je primjer licemjerja u Hrvata. Umjesto isprike javnosti zbog 'srpske' čokolade, bilo bi poštenije da se ispriča za dugogodišnje sudjelovanje u zločinačkoj organizaciji - NATO paktu. Njihovo djelovanje Europa danas uslijed ekspanzije terorizma plaća kroz danak u krvi.

Vaša reakcija na temu