Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Centar za socijalnu skrb podnio kaznenu prijavu protiv Severine

Centar za socijalnu skrb podnio kaznenu prijavu protiv Severine

U novoj godini su se nastavili pravni problemi za pjevačicu

Kraj prošle godine Severina je dočekala s prvostupanjskom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom. Sud je nepravomoćnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem živi s ocem. Presudi su prethodile prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin, pišu 24sata. 

U novoj godini su se nastavili pravni problemi za pjevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalnu skrb podnosi kaznenu prijavu protiv Severine.

- U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi - poručili su za 24sata.

Severinini odvjetnici nisu upoznati s prijavom.

- Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo iz kojih razloga bi je podigli - rekla je za 24sata Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Vaša reakcija na temu