Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Danijela Dvornik: Na koljenima čistim wc školjku jer se ona ne može sagnuti

Danijela Dvornik: Na koljenima čistim wc školjku jer se ona ne može sagnuti

Nego, vi majke kraljice, je li i vas djeca po stare dane ovako drilaju na prevaru? - pita se majka Influencerice

Ella Dvornik u zadnjem je tromjesečju druge trudnoće, a i dalje redovito uveseljava svoje pratitelje pričama iz privatnog života. To radi i njezina mama Danijela koja je na svom Instagramu podijelila njihovu trenutnu obiteljsku situaciju. Priču je započela kako voli kad je kćer pozove da dođem k njoj na kavu kako bi joj poklonila paket proizvoda za čišćenje. Čini se kako joj je trudnica ipak zadala pune ruke posla. 

- Čim sam došla jedva sam čekala da vidim što je u kutiji. Nasjela sam opet jer me iskoristila da ih isprobam na licu mjesta. Pa eto me, na koljenima, čistim wc školjku jer ‘ona se ne može sagnuti’ - napisala je Danijela koja se pita: 'Hoće li me ikada pozvati na kavu, a da ne moram nešto počistiti? Nego, vi majke kraljice, je li i vas djeca po stare dane ovako drilaju na prevaru?'

Javile su se brojne Danijeline pratiteljice te joj potvrdile kako jednako čine i njihova djeca. 'Super mama', 'Ništa bez mame', 'Samo zato i zovu mame', samo su neki od komentara.

Vaša reakcija na temu