Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Dječji festival u Cinestaru uz mnoštvo filmova, zabave i iznenađenja

Dječji festival u Cinestaru uz mnoštvo filmova, zabave i iznenađenja

Od 10. do 13. listopada

Uskoro počinje jedinstveni Dječji festival (powered by Životinjsko carstvo) u svim CineStar kinima! Međunarodni tjedan djeteta povod je da CineStar na prvo mjesto stavi svoje male posjetitelje i obitelji jer je kino odlično mjesto za obiteljsku zabavu. Očekuju vas povoljne cijene ulaznica, čarolija velikog platna, brojne radionice i pokloni iznenađenja.

Dani za škole i vrtiće su 10. i 11. listopada kada nastavnici mogu povesti djecu u kino po posebnoj grupnoj cijeni već od 3 €, a za vikend slijede dani za obitelj s ulaznicom već od 4 € od 11:00 do 16:59 sati.

Dječji festival (powered by Životinjsko carstvo) odličan je spoj djeci prilagođenog filmskog programa po atraktivnim cijenama, kreativnosti, zabave i druženja, a oni najsretniji osvojit će poklone partnera Dječjeg festivala: Životinjsko carstvo, Lino, bravo! KIDS i Cekin KIDS.

Posebno će biti zanimljivo u subotu i nedjelju u CineStaru u Z Centru gdje vas od 11.00 do 17.00 sati čekaju kreativne i zabavne radionice, maskote i brojna iznenađenja za djecu. A veliko otvorenje obiteljskih dana festivala započinje u subotu, u 10.00 sati povorkom maskota koje će se okupiti ispred kina te obići cijeli Z Centar! Pozivaju se djeca da u subotu u 10.00 sati dođu maskirana u svoje omiljene filmske junake te se pridruže veselom društvu.


Od filmova najavljujemo 'Male šape na velikom putovanju', zabavan obiteljski film koji će vas podsjetiti da je prijateljstvo ne samo najveća nagrada u životu, već i najuzbudljivija avantura! Gracie i Pedro su obiteljski ljubimci koji nemaju ništa zajedničko, ali pronalaze ono što ih veže - obitelj.

'Transformers: Početak' postoji u sinkroniziranoj, ali i titlanoj verziji. Riječ je o neispričanoj priči o porijeklu Optimus Primea i Megatrona, koji su poznati kao zakleti neprijatelji, ali koji su nekoć bili prijatelji povezani poput braće te su zauvijek promijenili sudbinu Cybertrona. Tu je i film '200% Vuk' – to je nastavak sinkroniziranog animiranog filma '100% Vuk', u kojem je junak, Freddy, morao prihvatiti šokantno otkriće da nije predodređen biti moćni vukodlak poput cijele svoje obitelji, već maleni ružičasti pudl.

'Panda u Africi' priča je o pandinom najboljem prijatelju, zmaju, koji je otet i odveden u Afriku. Panda ga bez razmišljanja slijedi. Nakon opasnog prelaska oceana stiže na daleki kontinent, potpuno nepoznat pandama te mora spasiti svog prijatelja.

Ne propustite pogodnosti koje vam donosi Dječji festival u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Splitu, Vukovaru, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Dubrovniku, a ako ste u mogućnosti pridružite se i zabavnim radionicama u CineStaru u Z Centru.

Više o programu saznajte na poveznici.

Vaša reakcija na temu