Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Barbara Čolak Djigibaoo objavio spot za 'Začaran'

Djigibaoo objavio spot za 'Začaran'

Prva u nizu pjesama

Djigibaoo, već dobro poznat sastav na regionalnoj alternativnoj sceni objavljuje novi singl 'Začaran'. Ovim singlom mladi splitski rokeri započinju novo poglavlje svoje karijere i okreću se žešćem zvuku s naglaskom na ozbiljnu gitarističku priču i mistične teme koje prožimaju nove tekstove. 

Prva je ovo u nizu pjesama koje nas čekaju od ovog novog nositelja dalmatinskog rokenrola koja je snimana u studiju 'Plejs' u vlastitoj produkciji benda. U svojoj produkciji bend najavljuje i cijeli novi album kojeg možemo očekivati do kraja tekuće godine. Glazbu i aranžman potpisuje cijeli bend dok je tekst djelo frontmana benda Petra Stolnika, koji je zajedno s gitaristom Antoniom Šabićem zaslužan za snimanje, produkciju i mix novog singla dok je master djelo gitarista grupe Pipschips&videoclips Ivana Božanića. Novi album donosi i novog bubnjara, mladog i talentiranog Josipa Brkljačića.

Novi singl prati i pripadajući video uradak u režiji umjetnice Anne Perlain dok je snimanje i montažu sjajno odradio već na splitskoj sceni dobro poznat Marino Vrca koji potpisuje sve više uradaka mlađe generacije bendova.

U nastavku godine Djigibaoo osim novih pjesama i albuma čeka i mnoštvo nastupa od kojih se izdvaja nastup na S.A.R.S. festivalu u Sinju kao predgrupa Pipsima, a nedavno su kompletirali pozamašnu klupsku regionalnu turneju od petnaestak koncerata započetu koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a završenu u splitskom Otiumu.

Djigibaoo su: Petar Stolnik (gitara, vokal), Antonio Šabić (gitara), Ivan Malenica (bas gitara), Josip Brkljačić (bubnjevi) i Petra Perišić (prateći vokal).


Vaša reakcija na temu