Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić FOTO/VIDEO Pogledajte tko je sve došao na promociju spota Petra Dragojevića

FOTO/VIDEO Pogledajte tko je sve došao na promociju spota Petra Dragojevića

Djelić atomosfere donosi Jadran Babić

Petar Dragojević večeras je u Splitu održao promociju videospota za svoju najnoviju pjesmu 'Ratnik bez sna', koja je četvrta pjesma u nizu koju mu je napisao Alen Nižetić. Spot je nastao pod palicom Slavena Jurića.

- Ovo je već četvrti spot koji mi je Slave napravio, Alen četvrtu pjesmu, tako da smo postali uigran tim. U spotu prolazim kroz živote ljudi koji su zaljubljeni dugi niz godina. Ništa nas ne može slomiti kada imamo ljubav, to bi bila neka poruka. Ne postoji ništa bolje od ljubavi - naglasio je Petar. 


- Ovaj spot smo stavili na razinu više, u priči se pojavljuje čak 12 glumaca, jako sam zadovoljan, mislim i publika, ako je suditi po reakcijama - kazao nam je svestrani Slaven, koji je nakon završetka sportske karijere balun zamijenio mikrofonom, kasnije otvorio i vlastiti produkcijski studio te tako ostvario svoj dugogodišnji san. 

U AC Hotel by Marriott Oliverov nećak okupio je prijatelje, suradnike i kolege, a među brojnima na promociju su stigli Jole i Domenica. U fotogaleriji Jadrana Babića donosimo djelić atmosfere.

Vaša reakcija na temu