Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DU MOTION Utrka dubrovačkim zidinama privukla i poznatu splitsku obitelj

DU MOTION Utrka dubrovačkim zidinama privukla i poznatu splitsku obitelj

Damir Primorac i njegov sin Luka sudjelovali su na atraktivnom natjecanju

Danas i sutra održava se u Dubrovniku međunarodna prepoznata sportska manifestacija - 8. izdanje DU Motiona, u okviru koje se odvijaju četiri utrke - Utrka dubrovačkim zidinama, Dubrovački polumaraton, Utrka građana 5K te Dječja utrka Orlando. Direktor DU Motiona je naš poznati bivši vaterpolist i glavni tajnik dubrovačkog saveza sportova Alen Bošković.

Osmo izdanje DU Motiona jutros je započelo na Stradunu najatraktivnijom Utrkom dubrovačkim zidinama. Dubrovačke zidine ukupno su duge 1940 m, s čak 1080 stepenica, a jednom godišnje se oslobađaju od turista i otvaraju isključivo za trkače te pretvaraju u predivnu stazu i izazovnu utrku.

Ove godine ukupno se prijavilo oko 120 natjecatelja, a među njima i prof. dr. sc. Damir Primorac, odvjetnik i počasni konzul Republike Koreje, te njegov sedamnaestogodišnji sin Luka Primorac. Utrku dubrovačkim zidinama prof. Primorac završio je na drugom mjestu (sa samo 30 sekundi zaostatka od 30 godina mlađeg pobjednika Luke Đurovića), a njegov sin Luka na osmom mjestu.


Vaša reakcija na temu