Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press KOCKA Hrpa zanimljivih događanja kroz svibanj u splitskom klubu

KOCKA Hrpa zanimljivih događanja kroz svibanj u splitskom klubu

Donosimo detalje

U svibnju je splitska Kocka proslavila 20godina godina i time započela ovaj mjesec u dobrom duhu i slavlju, a evo što nasočekuje u nastavku.

8.5. SRIJEDA

Kamenovanje: Acid Mammoth + Vukojarac

Za drugo izdanje ovog programa čekaju vas Acid Mammoth i Vukojarac.

Acid Mammoth, zasnovan na štovanju Sabbath-a, fuzz-a, doom-a, dolazi nam iz Atene.

Njihovo putovanje po Europi, odgođeno zbog pandemije, u punom je zamahu i jedna od postaja biti će Klub Kocka. Ovaj bend sastavljen od prijatelja i familije dolazi predstaviti svoje četvrti album 'Supersonic Megafauna Collision"'.

Za lokalni support tu je Vukojarac.

Također, uz svaku kupljenu kartu imate mogućnost osvojiti ulaznicu za Bearstone festival koji se održava od 4. do 7. srpnja 2024. u Slunju.

10.5. PETAK

Kućna glazba / Yoke & Alen M.

Organizatori pozivaju na prvu 'Kućnu glazbu' u klubu Kocka. Očekujemo puno ljubavi, plesa, zajedništva i sve ono što ide uz glazbu koja Vas nosi da plešete.

Obucite se kežual i udobno i uvježbajte najbolje plesne pokrete ka šta po kući plešete. Plesom protiv svega!

Više informacija potražite na Facebook eventu.

11.5. SUBOTA

Odlična rock večer: Art Effect + Peacefool Snyte

Pripremite se za fantastične nastupe bendova Art Effect i Peacefool Snyte, koji će vas oduševiti svojim autorskim skladbama i energičnim izvedbama.

Art Effect je splitsko-kaštelanski indie rock bend čiji je nedavni video singl 'Leteći arhivi boli' osvojio srca brojnih obožavatelja.

Peacefool Snyte je mladi bend iz Splita osnovan u proljeće 2019. godine. Njihov grungy, ambijentalni zvuk s elementima bluesa i psihodelije donosi svježinu na glazbenoj sceni.

Više informacija potražite na Facebook eventu.

14.5. UTORAK

Otpor ulice: Public Serpents

Na već poznatom punkerkom događanju put dolaze Public Serpents iz New Jersey-a.

Iz daleke Amerike donose dašak punka i ska-cora.

15.5. SRIJEDA

MTV Hits

Ove srijede idemo nazad u doba kad je MTV žario i palio na svim televizorima. Tu smo za sve koji su tada otkrivali novu muziku, a koja je i danas na playlistama.

Linkin Park, Limp Bizkit, Eminem, SOAD, Green Day, Evanescence, Britney, Black Eye Peas, Avril, Nelly, Justin Timberlake, RHCP...

17.5. PETAK

PNEUMATIKA w/ Mokosh b2b Fatureta all night long

A za elektronsku glazbu ovaj mjesec zadužni su kockini resident dj-evi koji ovoga puta puštaju uk bass, techno, dubstep, house, breakbeat, electro..

24.5. PETAK

Trešija w/ Pazzar

Malo drugačija trash večer. Domaćim dj-evima ovog puta se pridružuje i grupa Pazzar koja će uživo obrađivati sve trash hitove.

25.5. SUBOTA

Kokošinjac

Još jedan drag kokošinjac na rasporedu. Dođite, plešite i uživajte uz koke!

29.5. SRIJEDA

GRL PWR

Drugo po redu druženje sa ženama. Puštamo samo ženske izvođače, a po dobrom starom običaju - on wednesdays we wear pink, kažu organizatori.

Vaša reakcija na temu