Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Ljepotice okupirale Rab

FOTOGALERIJA Ljepotice okupirale Rab

Sutra se održava izbor za Kraljicu Jadrana

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na otoku Rabu. Finalni izbor Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. održat će se u nedjelju na Trgu svetog Kristofora, s početkom u 21.30 sati. Za glazbeni dio bit će zadužena grupa Colonia.

Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća 'Pronovias', 'San Patrick' i 'La Sposa' ekskluzivnog salona vjenčanica 'Biba' iz Pule i Rijeke, kupaćim kostimima domaćeg brenda Rivage Line. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand 'Sherri Hill' - ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala koje odišu glamurom.

Vaša reakcija na temu