Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić FOTOGALERIJA Perpetuum Jazzile na Sustipanu, pogledajte kako je bilo

FOTOGALERIJA Perpetuum Jazzile na Sustipanu, pogledajte kako je bilo

Djelić atmosfere donosi Jadran Babić

Na Sustipanu u Splitu sinoć je završio trodnevni glazbeni festival 'S okusom soli'. Zatvorio ga je koncert svjetski poznatog vokalnog ansambla Perpetuum Jazzile. Ovaj a capella sastav priredio je nezaboravan koncert izvodeći impresivne aranžmane poznatih pjesama zaokruživši ovaj festival na najbolji mogući način.

Festival je započeo 23. kolovoza kada je sastav Dire Straits Legacy otvorio manifestaciju koncertom koji je pobudio nostalgiju i oduševljenje među ljubiteljima rocka. Njihov spektakularni nastup bio je podsjetnik na zlatno doba rocka ali i na koncert Dire Straitsa 1985. kada je legendarna pjesma 'Brothers in Arms' doživjela premijeru upravo pred splitskom publikom.

Druga večer festivala, 24. kolovoza, bila je rezervirana za povratnički koncert kultnog benda Plavi orkestar. Predvođen karizmatičnim Sašom Lošićem bend je razveselio publiku svojim poznatim hitovima nakon što ih na sceni nije bilo pet godina.

Tomislav Kašljević, organizator i tvorac festivala 'S okusom soli', nije skrivao svoje zadovoljstvo nakon završetka manifestacije. 

'Svake godine podižemo ljestvicu i stvaramo nešto što ostaje u sjećanju. Nastojimo ponuditi publici jedinstveni glazbeni doživljaj i ove godine smo u tome itekako uspjeli. Atmosfera na Sustipanu je ova tri dana bila magična. Ovaj festival, nastao  iz ljubavi prema glazbi i kulturi, naš je poklon Splitu. Već sada se radujem sljedećem izdanju i nadam se da ćemo i dalje pružati nezaboravna iskustva našim posjetiteljima', rekao je Kašljević.

Festival 'S okusom soli', kojeg organizira tvrtka Music time, još jednom je potvrdio svoj status jedne od najvažnijih kulturnih manifestacija u Splitu, nudeći raznolik i kvalitetan glazbeni program za sve generacije uz vrhunsku produkciju. Idilični ambijent parka Sustipan, povijesno značajnog i prirodno prekrasnog mjesta, samo je dodatno pridonio posebnosti ovog događaja, koji će Split dugo pamtiti.

Djelić atmosfere s koncerta pogledajte u fotogaleriji Jadrana Babića.

Vaša reakcija na temu