Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOKLUB U petak se otvara 14. Splitska.tiramola

FOTOKLUB U petak se otvara 14. Splitska.tiramola

Može se pogledati do 28. prosinca

U petak se u Galeriji Fotokluba Split otvara 14. Splitska.tiramola, izložba fotografija snimljenih u Splitu čiji autori još nisu proslavili 30. rođendan.  Izložbu je prije 14 godina pokrenula Udruga za promociju kulture mladih Splitski portal i od početka ima sasvim jednostavan koncept. Sve izložene fotografije su snimljene u Splitu, a autori na dan otvaranja još uvijek nisu proslavili 30. rođendan. 

- Izložba je s vremenom prerasla u pravi mali fotopokret, pa se tijekom godine znaju čuti komentari kako je baš ta fotografija 'idealna za Tiramolu'. Količina i kvaliteta prijavljenih fotografija predstavili su ugodan izazov splitskom fotografu Vicku Vidanu koji je birao ovogodišnji postav izložbe - poručuju iz Fotokluba.

Splitska.tiramola i ovog puta ima humanitarni karakter, jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe, uz dozvolu autora, će se prodavati na 19. humanitarnoj akciji 'A di si ti?' udruge MoSt. Akcija će se održati ispred HNK, 14.prosinca, u sklopu kojeg se tradicionalno prikuplja pomoć za korisnice/ke, te za uređenje i opremanje prostora Centra za beskućnice/ke.

Izložba je realizirana uz financijsku potporu Grada Splita, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Županije Splitsko-dalmatinske, otvara se u 20 sati, a može se pogledati do 28. prosinca. 

Vaša reakcija na temu