Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić FOTO/VIDEO: 'DŽABA JE NAJSKUPLJE' Konstantin Haag i Faris Pinjo oduševili splitsku publiku premijernom izvedbom

FOTO/VIDEO: 'DŽABA JE NAJSKUPLJE' Konstantin Haag i Faris Pinjo oduševili splitsku publiku premijernom izvedbom

Predstavu možete pogledati i 9. listopada u Splitu

Pred prepunim gledalištem Teatra uz more održana je još jedna uspješna premijera.

Splitsku publiku oduševili su glumci Konstantin Haag i Faris Pinjo s najnovijom komedijom B GLAD Produkcije 'Džaba je najskuplje'.

'Hvala Hrvatskoj što mogu ovdje biti i baviti se ovim poslom koji toliko volim.Hvala splitskoj publici što nas je podržala na ovoj premijernoj izvedbi i hvala Konstantinu koji je najbolji partner za scenu! Splite, vidimo se 9. listopada na Teatru uz more', kazao je Faris Pinjo .

U prepunoj dvorani Lora svoju podršku dali su im kolege Milan Štrljić, Jagoda Kumrić, Matija Grabić te novinarka HRT-a Regina Zubanović, Voditeljica pravne službe HNK Split Ana Donadini Jajac, novinarka Slobodne Dalmacije Jasenka Leskur i brojna publika koja je ispunila dvoranu Lora do zadnjeg mjesta.

Sudeći po dugom aplauzu i brojnim riječima pohvale čini se kako će Konstantin Haag i Faris Pinjo svraćati češće u naš grad tijekom jesensko zimske sezone Teatra uz more u Splitu ali i po drugim mjestima i gradovima Dalmacije.

Već prva prilika za pogledati ovu komediju Splićanima se pruža 9. listopada u 20 sati u dvorani Lora.

Fotogalerija: Džaba je najskuplje | foto: Teatar uz more

ULAZNICE:

ONLINE na www.teataruzmore.com i www.entrio.hr

INFO I REZERVACIJE: 091 795 7260

Knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30 - 20h i sub 8 - 19h)

Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

Ghetaldus i Tisak media (City Center)

Blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu