Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Albert Kazi FOTO/VIDEO The Frajle zahvalile Splićanima što su im dali ljubav

FOTO/VIDEO The Frajle zahvalile Splićanima što su im dali ljubav

Pogledajte atmosferu u fotogaleriji

Nakon što je Crvena Jabuka na istom mjestu prije dvije večeri održala sjajan koncert, ništa manje ne obećavaju Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe The Frajle. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati što The Frajle u stvari, jesu. Nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i njima su privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja. Tako je večeras i na Sustipanu gdje brojni Splićani i njihovi gosti imaju prilike uživati u bogatom repertoaru što su pripremile ove tri dame. 

'Splite, divno vas je vidjeti večeras, znam da ste došli sa svih strana', poručile su s pozornice na početku koncerta i obećale publici puno zabave.

Potom su zapjevale veliki Oliverov hit 'Meni trebaš ti' što je publika bez razmišljanja prihvatila i s njima zapjevala. Pjevačice su pohvalile Splićane kako sjajno zvuče. Dio atmosfere pogledajte u videozapisu.

Pitale su publiku je li im bilo dobro, na što su im uzvratili velikim urlikom. Zaključile su da je bilo i njima.

'Mi Split obožavamo, hvala što ste nam dali ljubav, što nas slušate i volite naše pjesme. Hvala svima što su došli', poručile su.

Splitska publika je pokazala koliko uživa vraćajući ih ponovno na bis.

Vaša reakcija na temu