Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLICIJA TRAŽI OČEVICE Maloljetnik teško ozlijeđen u padu s romobila u Kaštelima

POLICIJA TRAŽI OČEVICE Maloljetnik teško ozlijeđen u padu s romobila u Kaštelima

Zadržan je na liječenju u splitskoj bolnici

U splitskoj bolnici sinoć je pružena liječnička pomoć maloljetniku koji je prema informacijama kojima do sada raspolaže policija ozlijeđen kao sudionik prometne nesreće koja se dogodila jučer navečer na području Kaštela. 

Ozlijede je zadobio tako što je pao s romobila na kojem se nalazio u svojstvu putnika. Nakon pružanja liječničke pomoći zadržan je u bolnici na daljnjem liječenju jer je zadobio ozlijede koje su okarakterizirane kao teške. 

'U cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezano uz prometnu nesreću pozivamo svjedoke da kontaktiraju Postaju prometne policije Split putem telefona 021/ 504-010 ili da osobno dođu u postaju na adresu Put Plokita 81', poziva policija.

Vaša reakcija na temu