Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
METEOROLOGINJA: Uskoro stižu prve snježne pahulje

METEOROLOGINJA: Uskoro stižu prve snježne pahulje

Dalmacija uživa u babljem ljetu

Meteorologinja N1 Tea Blažević govorila je o neuobičajeno toplom listopadu i otkrila kada bismo mogli očekivati prve snježne pahulje.

'Temperature su toplije od prosjeka, ali već neko vrijeme smo u toplom trendu što se tiče studenog, koji će možda morati promijeniti ime jer mu više ne stoji. Dugoročne prognoze pokazuju da bi i ovaj studeni trebao biti iznad prosjeka', ističe ona.

Kraj listopada ćemo, kaže, završiti u toplom tonu, s temperaturama i do 25 stupnjeva.

Ne predviđaju se značajnije kiše, osim danas na sjevernom Jadranu, dok Dalmacija i dalje uživa u suncu i sezoni kupanja.

'Bablje ljeto se nastavlja i veći dio idućeg radnog tjedna. U unutrašnjosti ima nešto rosulje iz magle na području središnjih predjela zapadne unutrašnjosti. Tamo je magla dosta gusta, a puno manje magle ima prema Slavoniji i Baranji', kazala je.

Blagdan Svih svetih bit će suh i topao, no već 2. studenog mogući su pad temperature i prve snježne pahulje, kaže meteorologinja.

Vaša reakcija na temu