Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DRAMA U SUSJEDSTVU: Ubio sestru i brata, policija traži ubojicu

DRAMA U SUSJEDSTVU: Ubio sestru i brata, policija traži ubojicu

Za muškarcem se zbog krađe puške traga dva tjedna

Crnogorska policija intenzivno traga za odbjeglim muškarcem (64) zbog sumnje da sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac ubio dvoje ljudi, prenosi Dnevnik.hr.

'U potragu su i dalje uključene sve raspoložive snage Uprave policije, uključujući i helikopterske jedinice', priopćeno je Vijestima. U potrazi se koriste i dronovi.

Muškarac je ubio sestru i brata, M. M. i J. M. Navodno je ranije ručao u kući u kojoj su njihova tijela pronađena, a onda se vratio da ih ubije.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o muškarcu za kojim policija zbog krađe puške traga više od dva tjedna.

Iz policije su apelirali na građane Bijelog Polja da budu oprezni, da ostanu u svojim kućama i da ne dozvole ulazak nepoznatim osobama. Teren koji policija pretražuje je vrlo nepristupačan, zbog čega je područje u opsadnom stanju

Vaša reakcija na temu