Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Muškarac u laboratoriju  uzgajao marihuanu

Muškarac u laboratoriju uzgajao marihuanu

Pritvorskom nadzorniku je predan 41-godišnjak

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama zagrebačka policija je osumnjičila 41-godišnjaka. Utvrdili su kako je s ciljem preprodaje amfetamina i marihuane u kući na području Črnomerca u Zagrebu uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio, sušio, vagao i prerađivao konoplju te je tako pripremljenu dalje preprodavao.

Pretragom kuće i drugih prostorija 24. listopada na području Črnomerca kojima se koristi pronađeni su jedan improvizirani laboratorij za uzgoj konoplje tipa droga u kojima su bile zasađene stabljike konoplja tipa droga te predmeti za njezin uzgoj i to: jedna stabljika visine 55 cm, jedna stabljika visine 75 cm, šest komada zasađenih listova stabljike konoplje visine 8 cm, jedna vrećica ispunjena drogom amfetamin ukupne mase 102 grama, jedna vrećica ispunjena drogom amfetamin ukupne mase 11 grama, jedna staklenka ispunjena konopljom tipa droga ukupne mase 40 grama,  jedna drobilica i dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

'Količina droge kao i predmeti za uzgoj droge nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je muškarac predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu