Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SILVIJO ČABRAJA: Imali smo dosta udaraca, ali to su bila dodavanja Kaliniću!

SILVIJO ČABRAJA: Imali smo dosta udaraca, ali to su bila dodavanja Kaliniću!

'Najveći problem je bio što smo izgubili dvojicu ključnih igrača u veznom redu'

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja ovako je rezonirao poraz od Hajduka (2:1) na Poljudu.

- Čestitke Hajduku na pobjedi. Nikad nisam govorio da smo nezasluženo izgubili, ali mislim da smo bili za nijansu bolji od Hajduka. Najveći problem nam je bio što smo izgubili dvojicu ključnih igrača u veznom redu, jednog zbog ozljede, a jednog zbog žutih kartona - rekao je Čabraja, a zatim se dotakao drugog gola Hajduka.

- Leovac nije mlad igrač. Nismo dobro skupili u obrani. U drugom poluvremenu Hajduk nije imao previše šansi. Mislim da je drugi gol Hajduka bio branjiv.

Nakon 2:1 krenuli ste prema naprijed...

- Imali smo dosta udaraca, ali to su bila više dodavanja Kaliniću. Sve je bilo lagano i branjivo. Trebali smo imati žar, želju, volju da to realiziramo kada dođemo do 16 metara. Ekipa smo koja je promašila najviše izglednih prilika ove sezone. Moramo na tome raditi. Čop zabija golove jer to želi.

U 11 kola imate osam bodova. Jeste li se zasitili, ostajete li trener?

- To je pitanje za upravu kluba. Oni trebaju o tome razmisliti i donijeti odluku - zaključio je Čabraja. 

Vaša reakcija na temu