Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ČOP: Hajduk je u nizu pobjeda i na vrhu ljestvice, čestitam im

ČOP: Hajduk je u nizu pobjeda i na vrhu ljestvice, čestitam im

'Igrali smo dobro, imamo nešto na čemu možemo graditi dalje'

Nakon poraza od Hajduka (2:1), na utakmicu se osvrnuo Duje Čop:

- Na kraju smo mi igrali dobro, a bodovi su ostali na Poljudu. Nikad nisam slavio poraze, ali ok, imamo nešto na čemu možemo graditi dalje, u utakmicama protiv izravnih konkurenata. Ako budemo pravi, kao danas, imamo šansu za bodove i priliku da se vratimo u sredinu, pa i prema gore, gdje nam je i mjesto. 

Hajduk se uvijek muči protiv Lokomotive?

- Mi smo suparnik koji je dosadan, uvijek u presingu, ne da nikome ni sekunde mira, takva nam je filozofija. I kad gubimo mislimo da nije gotovo. Hajduk je u nizu pobjeda na vrhu ljestvice, čestitam im, a na nama je da gledamo sljedeće utakmice.

Opet ste zabili gol, Kalinić je oklijevao...?

- Ja na svaku loptu idem maksimalno do kraja, iskoristio sam njegovu pogrešku, nažalost ne mogu se veseliti golu kad smo izgubili. Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici upisati bodove. 

Je li vam ovo prvi ovakav gol?

- Iskreno, ne sjećam se...

Odgovara vam igrati protiv Hajduka?

- Nema većeg motiva od igre protiv Dinama, Hajduka, Rijeke... dokazivanje, pun stadion, odličan teren, sve što treba biti i što ćemo u HNL-u redovito doživljavati u budućnosti, nadam se, zaključio je Čop.

Vaša reakcija na temu