Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović BIT ĆU KAO STARI MOJ: Livaja mlađi se spustio na teren, a onda dobio loptu u for, pogledajte video

BIT ĆU KAO STARI MOJ: Livaja mlađi se spustio na teren, a onda dobio loptu u for, pogledajte video

S njim je bila i starija sestra

Nakon pobjede Hajduka nad Lokomotivom (2:1), u trenutku dok se publika još razilazila, na teren su se do strijelca prvog pogotka Marka Livaje spustila njegova djeca.

Osmogodišnja kći Elizabet je nosila dres s brojem 44, onim kojega je nosio Mario Vušković, a trogodišnji sin Lorenzo je na leđima imao bijelu desetku, poput svog oca.

Uglavnom, dobili su jednu loptu u for pa se za njom zatrčali, izgledalo je to simpatično, ne pada jabuka daleko od stabla, neka nama Livaje i njegovog pomlatka.

Vaša reakcija na temu