Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NE PONOVILO SE: Pogledajte trenutak koji je 'zaledio' Poljud, na sreću je sve na kraju dobro ispalo

NE PONOVILO SE: Pogledajte trenutak koji je 'zaledio' Poljud, na sreću je sve na kraju dobro ispalo

Video gola kakvog ne pamtimo u Hajdukovoj mreži

Lokomotiva je protiv Hajduka na Poljudu izjednačila golom Duje Čopa, bolje reći odbijancem nakon što je blokirao ispucavanje vratara Lovre Kalinića.

Vratio je Uremović loptu čuvaru mreže, ovaj je imao dovoljno vremena za ispucavanje, ali nikako nije ispalo dobro za 'bijele'. Bio je to trenutak koji je 'zaledio' Poljud, ali srećom je na kraju Hajduk osvojio tri boda, pa se ovo neće pamtiti poput nekih vratarskih pogrešaka iz prošlosti koje su trajno ostale dio noćne more starijih navijača. 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu