Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL SUPERSTAR Učiteljica iz Sukošana oduševila ženski dio žirija, Tonči i Filip poručili kako se previše trudila

SUPERSTAR Učiteljica iz Sukošana oduševila ženski dio žirija, Tonči i Filip poručili kako se previše trudila

Ipak je prošla dalje

'Dolazim iz Sukošana, a prije dva tjedna sam završila za učiteljicu razredne nastave. Kroz 'Superstar' bi željela naučiti i doživjeti nešto novo', otkrila je Patricija Žunić

Osim u putovanjima, uživa Patricija i u shoppingu, pjeva u klapi te uči djecu plesu. Na audiciju ju je dopratila majka, a onda se Patricija predstavila žiriju.

Izvela je pred žirijem Mayu Sar 'Korake ti znam'. 

'Meni je to bilo jako lijepo, ja ne moram slušati drugu pjesmu', otkrila je nakon nastupa Nika. 

'Ja bih čuo. Nisam ništa doživio u ovoj pjesmi', rekao je Filip. Složio se s njim i Tonči. 

Uskoro je Patricija izvela i 'Da je tuga snijeg' Dina Merlina

'Mislim da bi si trebala birati pjesme s kojima se može poistovjetiti. Visine su bile lijepe, jake, točne', zaključila je Nika. 

'Pokušala si na silu biti drugačije od Maye Sar. Druga pjesma mi je dokazala da ti matrica škodi. Kad ti matrica pojede dio vokala...', rekao je Tonči, a složio se i Filip. 'Previše si se trudila', zaključili su dečki. 

Patricija se izborila za daljnje natjecanje.

Vaša reakcija na temu