Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte kakav je outfit za Splićane pripremila Vesna Pisarović

VIDEO Pogledajte kakav je outfit za Splićane pripremila Vesna Pisarović

Na Gripama je započela svoj veliki koncert

Vesna Pisarović započela je koncert na splitskim Gripama svojim velikim hitom 'Ja čekam noć'. Kako je i najavila, nastup je popratila vrhunskom produkcijom. 

- Dobro večer Splite, lijepo vas je vidjeti i još ljepše biti ovdje na Gripama - poručila je pa nastavila s još jednim hitom 'Kao da je vrijeme'.

Na pozornicu se pred publiku popela u bajkovitom kostimu, lakiranom dugom kaputu i bordo haljini, koju je posebno za ovaj koncert kreirao dvojac M.fiction iz Slovenije. Za Vesnu kao da je stalo vrijeme, pjesmama, ali i izgledom vratila je publiku u vrijeme kada je žarila našom scenom.

Vesna Pisarović napustila je estradu na vrhuncu karijere 2006. godine, kada je odlučila napraviti zaokret u svojoj karijeri.  Otišla je u Berlin kako bi se dodatno obrazovala u glazbi, a prije tri godine vratila se onim 'starim' stazama. 

Ovo joj je u povratničkom periodu najveći koncert u Dalmaciji, a djelić atmosfere donosimo u videozapisu.

Vaša reakcija na temu