Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: VJEČNI HIT Poslušajte kako su Gripe zapjevale 'Jutro donosi kraj'

VIDEO: VJEČNI HIT Poslušajte kako su Gripe zapjevale 'Jutro donosi kraj'

'Splite, uvijek ste imali divnu energiju', poručila je publici Vesna Pisarović

Vesna Pisarović na splitskim Gripama upravo ima svoj najveći koncert u Dalmaciji, otkako se prije tri godine vratila na glazbenu scenu. Kako je i najavila, nastup je popratila vrhunskom produkcijom. 

- Dobra večer Splite, lijepo vas je vidjeti i još ljepše biti ovdje na Gripama - poručila je Vesna.

Na pozornicu se pred publiku popela u bajkovitom kostimu, crvenom lakiranom dugom kaputu i crvenoj haljini, koju je posebno za ovaj koncert kreirao dvojac M.fiction iz Slovenije. Za Vesnu kao da je stalo vrijeme, pjesmama, ali i izgledom vratila je publiku u vrijeme kada je žarila našom scenom. 

Vesna Pisarović napustila je estradu na vrhuncu karijere 2006. godine, kada je odlučila napraviti zaokret u svojoj karijeri. Otišla je u Berlin kako bi se dodatno obrazovala u glazbi, a prije tri godine vratila se onim 'starim' stazama. 

Poslušajte kako publika s Vesnom pjeva hit 'Jutro donosi kraj', objavljen davne 2012.godine.

- Splite, uvijek ste imali divnu energiju - poručila je nakon što je pjesmom zapalila publiku, koja nije zaboravila njen veliki hit.

Vaša reakcija na temu