Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KROVINOVIĆ: Među nama ne smije niti će nastati euforija, nismo još ništa napravili

KROVINOVIĆ: Među nama ne smije niti će nastati euforija, nismo još ništa napravili

'Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i zasluženo pobijedili'

Nakon pobjede nad Lokomotivom (2:1), svoj komentar utakmice rekao nam je Filip Krovinović:

- Lokomotiva je danas igrala dobar pressing, a mi nismo na dobar način iskoristili prostor kod bekova. Ipak, u globalu mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu i da postajemo sve bolji i bolji. Malo nam fali taj posljednji pas, ali siguran sam kako ćemo i to usavršiti. Gol nas je malo presjekao, ali to je nogomet. S našim mentalitetom uspjeli smo na kraju pobijediti i to je najbitnije. 

Što vam je trener rekao na poluvremenu?

- Da znamo koja je utakmica, da oni igraju na tranziciju i da ne smijemo gubiti glavu. To smo i napravili, nismo se predavali i na kraju zasluženo pobijedili. 

Imali ste nekoliko izglednih prilika za gol. To znači da igrati, da kreirate...

- Da, zato mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Treba nam samo malo više mirnoće, ali dobro, idemo kolo po kolo. Duga je sezona.

Od kada je došao Rakitić kao da si prodisao. Dobio si partnera na sredini terena s kojim se dobro razumiješ.

- Sigurno da mi Ivan pomaže, svi znamo tko je on i koliko može pomoći ekipi. Uživamo u svakoj utakmici, naporno radimo. Nadam se da ćemo nastaviti niz. 

Mislite li da će nakon ove utakmice narasti euforija među navijačima?

- Među nama ne smije niti će nastati euforija. Nismo još ništa napravili, tek je 11. kolo. Prvenstvo se završava tek u petom mjesecu. 

Torcida je proslavila 74. rođendan, a vi ste im poklonili pobjedu. 

- Hvala im na svakoj utakmici na kojoj nas prate. Oni su uz nas, a mi smo uz njih. Tu smo, borimo se i nećemo se predavati. 

Još ste bez poraza, primili ste danas pogodak nakon 372. minute. Ipak, nema za vas odmora jer već u srijedu u Bjelovaru igrate protiv Mladost Ždralova?

- Da, nema puno odmora. To su jako teške utakmice, ne zbog kvalitete, nego zbog glave. Maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti tu utakmicu i, naravno, idemo po prolaz.

Ovo je jedan novi Hajduk. Hajduk koji pobjeđuje, Hajduk koji ne padne nakon primljenog pogotka...

- Sigurno da je drugačiji pogled na ekipu, pohvale svim igračima, trenerima. Na dobrom smo putu, nadam se da ćemo tako i nastaviti, završio je Krovinović.


Vaša reakcija na temu