Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/HRT Kandidat za predsjednika Niko Tokić Kartelo na utakmici Hajduk-Lokomotiva

Kandidat za predsjednika Niko Tokić Kartelo na utakmici Hajduk-Lokomotiva

'Sport treba povezivati ljude, a navijači su temelj te povezanosti'

Predsjednički kandidat i bivši sportski djelatnik Niko Tokić Kartelo prisustvovat će utakmici Hajduk-Lokomotiva danas u Splitu, kako bi dao podršku ne samo sportu i nogometu kao najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, već i navijačima, čiji glas i strast treba čuti.

Tokić Kartelo u svojoj 'Politici novog povjerenja' prepoznaje važnost sporta kao društvenog pokretača i ulogu navijača u stvaranju jedinstvene atmosfere koja doprinosi identitetu svakog kluba i grada.

Tokić Kartelo drži da je dijalog sa svim društvenim grupama, uključujući i navijače, nužan kako bi se izgradilo odgovorno društvo u kojem se poštuju prava, a sport i strast prema njemu ne postaju izvor sukoba, već platforma za zajedništvo. Tokić Kartelo prepoznaje česti transparent na nogometnim 'Sloboda navijačima' ne kao parolu, već kao poziv na dijalog i borbu za veće slobode i prava istinskih i odgovornih navijača, koji predstavljaju srce i dušu svakog kluba, i koji zaslužuju pravo na slobodno izražavanje, bez pretjerane represije i ograničavanja.

'Sport treba povezivati ljude, a navijači su temelj te povezanosti', zaključuje.

Vaša reakcija na temu