Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Divojevići pozivaju na finale turnira u balotama

Divojevići pozivaju na finale turnira u balotama

Uz besplatan ulaz i parking, za sve posjetitelje pripremaju i pečenog vola

Udruga za zaštitu prirodne, kulturne i povijesne baštine sela Divojevići, u želji da što više promovira jedno od najmanjih i najzabačenijih sela Splitsko-dalmatinske županije, Divojeviće, ove godine je organizirala veliki balotaški turnir na kojem je sudjelovalo preko 130 ekipa iz cijele Dalmacije.

Danas u 18:30 će se održati veliko finale u kojem će odmjeriti snage dvije najbolje ekipe.

Organizator turnira, udruga 'Divojevići-Zagoričan 1272', najavljuje cjelodnevni zabavni program te sve skupa poziva da budu njihovi gosti. Uz besplatan ulaz i parking, za sve posjetitelje pripremaju i pečenog vola s kojim ćemo počastiti sve posjetitelje.

- Pozivamo sve da s nama proslavite svečani završetak našeg balotaškog turnira, te da svi skupa uživamo u zajedničkom druženju i dobrim balotaškim utakmicama - poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu