Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Humanitarni koncert za udrugu Caspera u Backbaru Plana B

Humanitarni koncert za udrugu Caspera u Backbaru Plana B

Nastupa Supersonic

Hrvoje Paštar iz Udruge dalmatinskih pivara za udrugu Caspera koja okuplja žene oboljele i liječene od karcinoma u Backbaru Plana B 7. listopada organizira humanitarni koncert na kojem će nastupiti Supersonic. Koncert se održava na dan kada se obilježava Nacionalni dan borbe protiv raka dojke - Dan ružičaste vrpce.

Pridružili su se i DJ Vjeko Linksonix i Ribafish. Cijena ulaznice je 25 eura i uključuje kupone za četiri pića po izboru, a mogu se kupiti ovdje. Ovom plemenitom cilju odlučio je pomoći i Luka Kanaet iz udruge Sličice pričaju koji na aukcijama prodaje domaće i strane dresove pa će i tako skupiti dio prihoda. Na aukciji će prodavati i autorske slike članice udruge Caspera, Sanje Kalebić

Predsjednica Udruge Caspera, Sonja Grgat, kazala je da je neizmjerno zahvalna Hrvoju Paštaru i njegovoj ekipi na organizaciji ovog događaja. 

Vaša reakcija na temu