Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Albina IPAK KRAJ? Albina negira prekid s Ćalušićem, ali Instagram pokazuje suprotno

IPAK KRAJ? Albina negira prekid s Ćalušićem, ali Instagram pokazuje suprotno

Nakon brisanja zajedničkih fotografija novi razlog za sumnju na ljubavni brodolom

Nakon što smo sredinom ožujka prvi pisali kako se pjevačica Albina Grčić i nogometaš Ivan Ćalušić na društvenim mrežama nemaju ni jednu zajedničku fotografiju, sada su se i prestali međusobno pratiti. Time su dali još više razloga za sumnju onima koji misle kako je par prekinuo nakon četiri godine veze. Dok se Ivan na naš upit nije oglasio, pjevačica je kratko poručila da navodi nisu točni. 

Mnoge je ta vijest šokirala jer su oboje odavali dojam skladnog para što su primijetili i njihovi obožavatelji koji bi ih redovito obasipali mnoštvom komplimenata kad god bi objavili neku zajedničku fotografiju. Perspektivnog nogometaša Hajduka pjevačica je upoznala još kada su bili djeca, a ljubav među njima rasplamsala se prije četiri godine. Zajedno su rasli i njihove su obitelji u prijateljskim odnosima. 

Par je volio dijeliti zajedničke trenutke i isticati kako su jedan drugom velika podrška. Što je razlog njihovog brisanja zajedničkih fotografija i toga da se ne prate više na Instagramu nismo uspjeli doznati.


Albina je sinoć uživala na koncertu u jednom splitskom klubu gdje je zapjevala s poznatom srpskom pjevačicom Editom Aradinović. Dok Ivan od veljače nije ništa novog objavio.

Vaša reakcija na temu