Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Vrijeme za novi kupaći kostim!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Vrijeme za novi kupaći kostim!

U ovim krajevima kupaćeg kostima nam dođe nešto kao ljetna uniforma

Kako to obično biva, nećemo se niti okrenuti oko sebe, a snaći će nas ljeto. One hrabrije već je snašlo, prvi turisti i domaći kupači već su zaposjeli plaže, a pregledom ormara većina nas je ustanovila da je vrijeme i za novi kupaći kostim.

Nekima od nas malo se promijenio ukus, nekima proporcije, neki samo traže razlog da obnove svoju kolekciju, a svaki je od ovih razloga legitiman za kupnju barem jednog novog kupaćeg jer, u ovim krajevima, to nam dođe nešto kao ljetna uniforma.


bikini leopard uzorka New Yorker (gornji dio) 99,90 kn

bikini leopard uzorka New Yorker (donji dio) 69,90 kn

bikini zebra uzorka Lisca (gornji dio) 269 kn

bikini zebra uzorka Lisca (donji dio) 159 kn

slamnata šilterica New Yorker 59 kn

sunčane naočale YSL, Optika Anda 2390 kn

A što se krije u novim kolekcijama? Uglavnom bikiniji! Izgleda da je era jednodijelnih kostima, pa i onih dubokih, retro modela dvodijelnih kupaćih, ipak na zalazu, a vraćamo se svevremenskim vrijednostima – klasičnim modelima donjih dijelova, trakicama, čak i vječnim 'trokutićima'.

DISCO ANIMAL

Ako se ipak teže odlučujete na minimalizam na kupaćima, oni s više materijala pojavljuju se u par zanimljivih varijanti – nerijetko imaju neobično krojene čvrste žičane grudnjake, izreze na neočekivanim mjestima ili asimetričan kroj.


prugasti kupaći kostim Yamamay (gornji dio) 229 kn

prugasti kupaći kostim Yamamay (donji dio) 149 kn

bikini sa šljokicama (gornji i donji dio) Yamamay 379 kn

sunčane naočale Ray Ban, Optika Anda 1230 kn

Disco glam, šljokice i štras preselili su se i na ove ljetne artikle kao pokazatelj nostalgije za ludim ljetnim danima i party noćima, a animal print pojavljuje se u neobičnim kombinacijama boja.  Debele geometrijske trake su također među favoritima sezone, a mekim novim materijalima koji su također must have veselit će se svi oni koje kupaći kostimi uvijek žuljaju.


crveni bikini Skiny (gornji dio) 379 kn

crveni bikini Skiny (donji dio) 249 kn

zeleni bikini New Yorker (gornji dio) 79,90 kn

zeleni bikini New Yorker (donji dio) 69,90 kn

natikače Elina Linardaki, Karla 1820 kn

sunčane naočale Gucci, Optika Anda 2270 kn

A koji god bio vaš dobitni model, pronaći ćete ga u shopping centru Joker jer se u njemu nalazi čak šest specijaliziranih trgovina donjeg rublja i swimweara (Triumph, Skiny, Lisca i Yamamay, Galeb, Jadran), uz brojne druge brandove koji u ponudi također imaju kupaći asortiman. Pronađite svoje favorite i budite spremni za nezaboravno ljeto!

Vaša reakcija na temu