Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Komedija 'Sladoled' stiže na Kamen!

Komedija 'Sladoled' stiže na Kamen!

Gostovanje Teatra 'Gavran'

'Sladoled', predstava Teatra 'Gavran', prvi će se put izvesti na Kamenu, i to povodom proslave Dana mjesta i zaštitnika župe - svetog Mihovila. 

Predstava je zakazana za utorak, 24. rujna, u 20 sati. Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta umjesto ispod kamenske Gradine, kako je prvotno planirano, održat će se u Duhovnom centru 'Oaza sv. Marije Krucifikse', u Ulici svetog Mihovila 43 na Kamenu. 

'U neobičnoj komediji 'Sladoled' junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena. Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!

Zašto predstava nosi naziv Sladoled - neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima', poručili su organizatori.


Vaša reakcija na temu