Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lidija Bačić fotografijom u kupaćem kostimu 'počastila' fanove

Lidija Bačić fotografijom u kupaćem kostimu 'počastila' fanove

Pomislim što bi tek bilo s trbuhom i svime da vježbam. Ovako samo tamanim hranu - napisala je pjevačica

Kalendarski nam ljeto stiže za dva dana, a već su se brojni pohvalili na društvenim mrežama fotografijama u kupaćim kostimima. Jedna od njih je i Lidija Bačić koja to radi i u hladnim zimskim danima. Ovoga puta pjevačica je pozirala u šarenom dvodijelnom kupaćem kostimu i oduševila svoje obožavatelje na Instagramu kojih sada ima preko 220 tisuća. Objava je u samo 20-ak minuta skupila preko 3 i pol tisuće lajkova, a Lille je poručila:

- Evo ekipa, samo za vas. Leteća fotka prije sunca, malo mutnija, nema obrade, ni kamera, ni pizdarija. Svježa, sretna i tamnija ja. Pomislim što bi tek bilo  s trbuhom i svime da vježbam. Ovako samo tamanim hranu. Kaže PR ne pričaj da jedeš i ne vježbaš. Netko se trudi i muči pa smetaš, pa što trebam lagati? Ja sam ista i tu i uživo! Takva nam je obitelj i geni. Kliknem se na mobitelu i objavim - napisala je pjevačica u opisu fotografije uz hastag 'nevereverphotoshop', kojeg često koristi u svojim objavama. 


Vaša reakcija na temu