Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lucky Chops otvaraju koncertnu sezonu u Judinom drvu

Lucky Chops otvaraju koncertnu sezonu u Judinom drvu

Nastupaju sutra u 21 sat

Za otvaranje koncertne sezone kluba Judino drvo sutra s početkom u 21 sat u goste premijerno stiže njujorška brass funk atrakcija Lucky Chops koja će predstaviti svoj prvi studijski album.

Nakon 13 godina postojanja, Lucky Chops 27. rujna objavljuju istoimeni studijski album na kojem se nalazi jedanaest originalnih pjesama. Ovaj njujorški dinamični kolektiv temeljen na brass zvukovima poznat po svojim zaraznim nastupima uživo stekao je slavu ulazeći u podzemne željeznice, a prvi put su se probili 2014. godine nakon što je video njihovog performansa u podzemnoj željeznici s mash-upom pjesama 'Funkytown' (Lipps. Inc.) i 'I feel good' (James Brown) otišao viralno prikupivši više od 1,5 milijuna pretplatnika na društvenim mrežama. 


U sklopu turneje povodom objavljivanja prvog studijskog albuma, 23. listopada stižu u Split pod krov Judinog drva i to u aktualnoj postavi Josh Holcomb (trombon), Joshua Gawel (truba), Daro Behroozi (Bass klarinet, tenor saksofon), Charles Sams (bubnjevi) i Raphael Buyo (suzafon).

Karte po pretprodajnoj cijeni od 160 kuna mogu se kupiti u Adriatic Social Clubu, Galeriji Food, restoranu Matoni ili u Judinom drvu. 


Vaša reakcija na temu