Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MOJ OPG Na Pazaru, kod Kroma i online!

MOJ OPG Na Pazaru, kod Kroma i online!

Veliku većinu našim proizvoda otkupljujemo direktno na vratima malih OPG-ova, tako da su naši proizvodi uvijek svježi i kvalitetni - rekli su nam

'Moj OPG' se bavi prodajom domaćih OPG proizvoda iz cijele Hrvatske. Njihovi partneri su većinom mala obiteljska gospodarstva koja svoje proizvode izrađuju na tradicionalan način. U svojim trgovinama nude domaće zdrave proizvode koji su karakteristični za određenu regiju, te su proizvedeni na tradicionalan način. 

- U ponudi imamo svježe neprskano sezonsko povrće iz okolice Trogira, agrume i njihove prerađevine iz doline Neretve, s Velebita donosimo šumske prirodne čajeve, suhe gljive te mliječne proizvode, a iz Slavonije više vrsta meda te domaće marmelade i džemove. Iz okolice Zagreba nam stižu 100% prirodni sokovi, razne vrste domaćeg brašna te tjestenine s mlinica. Imamo u ponudi i vrhunsko bračko maslinovo ulje, jaja iz slobodnog uzgoja s područja Trilja, vina iz korčulanskih i imotskih vinograda… - poručili su.

Kažu da im je cilj distribucija svježih i domaćih proizvoda uz neprekidnu kontrolu i podizanje kvalitete. 

- Veliku većinu našim proizvoda otkupljujemo direktno na vratima malih OPG-ova, tako da su naši proizvodi uvijek svježi i kvalitetni. 

Trgovine su otvorili u studenom prošle godine, a za sada ih se može pronaći na dvije adrese: Glavnoj splitskoj tržnici (Stari pazar 3A) i Ulici slobode 43 (kraj kafića Krom).

- Nudimo opciju dostave na vrata, uz mogućnost plaćanja gotovinom, karticama ili beskontaktno putem internet bankarstva. Za sada s dostavama pokrivamo Split i okolicu od Solina, Klisa, Kaštela do Podstrane.

Tjedna ponuda može se provjeriti na njihovoj Facebook stranici.

Vaša reakcija na temu