Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MOMENT Radionice i SplickaScena obilježit će četvrti događaj festivala

MOMENT Radionice i SplickaScena obilježit će četvrti događaj festivala

Održava se u nedjelju na Turskoj kuli

Četvrti Moment fest održat će se u nedjelju na Turskoj kuli od 17 sati i bit će obilježen radionicama i stand up nastupom splitskih šaljivdžija iz kolektiva SplickaScena kojeg čine Ante Travizi, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Vanja Dobrijević.

Bacaju baze, vade viceve iz rukava, traumatiziraju djecu, šokiraju roditelje, ali tu i tamo nasmiju nekog! Zajedno nastupaju od početka 2016. godine kad je pokrenuta splitska scena na večerima otvorenog mikrofona u Ghetto Clubu, a nakon toga i na večerima novih baza u Zenta Clubu i Split Circusu. Započeli su priču kao podružnica zagrebačkog comedy kluba pod imenom Studio Smijeha Split, a sada nastupaju pod imenom – SplickaScena! Nakon njihovog nastupa, se odlazi s osmjehom na licu I isklesanim trbušnima, poručuju organizatori.

- Za prvi Moment nas je kiša potjerala s Turske kule u amfiteatar Doma Mladih, ali nas nije spriječila da se dobro zabavimo uz open stage predstave. Drugi se ipak održao na Turskoj kuli gdje se pod zvijezdama gledao film koji nam je 'posudila' ekipa Festivala mediteranskog filma Split nakon čega je prisutne rasplesao DJ Matthew Bee. Za vrijeme trećeg je Split poplavio, pa nas je ugostio indoor skatepark 'SK Kolo' Split gdje smo odradili dnevni dio s radionicama te klub Kocka gdje se navečer održao koncert izvođača Aklea Neon i Barbara Munjas. A sad je vrijeme za 4. izdanje festivala! – najavio je jedan od organizatora Tonći Visković.

Za atmosferu tijekom dana će se pobrinuti ekipa s Radio Kampusa, a navečer nakon stand up nastupa posjetitelje će rasplesati DJ FleX (Unit-X). Ulaz je za sve besplatan, a sve detalje možete pratiti na Facebook stranici. 

Vaša reakcija na temu