Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nekadašnji splitski sportski novinar objavio svoj prvi krimić

Nekadašnji splitski sportski novinar objavio svoj prvi krimić

Predstavljanje će biti u četvrtak u 18 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića

Nekadašnji splitski sportski novinar Danijel Trumbić, koji je ostavio poseban trag u Slobodnoj Dalmaciji u tekstovima iz košarke, brojnim ekskluzivnim intervjuima s Rogerom Federerom i Francescom Tottijem, objavio je svoj prvi krimić 'Pet zločina za naslovnice'.  

Autor putem romana izražava kritiku prema senzacionalizmu i manipulaciji medija, ističući kako često vijesti na naslovnim stranicama služe samo kao hrana za senzacionalizam, bez obzira na etičke i estetske implikacije. 

Predstavljanje će biti u četvrtak u 18 sati u Gradskoj knjižnici Marka Marulića (Središnja knjižnica - dvorana 1), a uz autora knjigu će predstaviti Saša Ljubičić i Zoran Bošković

Vaša reakcija na temu