Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PIVO DIREKTNO IZ PIVOVARE Barba stiže na kućna vrata, naručite gajbu preko webshopa!

PIVO DIREKTNO IZ PIVOVARE Barba stiže na kućna vrata, naručite gajbu preko webshopa!

Snizili su cijene svih piva za vrijeme trajanja izvanrednih okolnosti

Barbina pivovara je uvela svojim sugrađanima besplatnu dostavu na kućna vrata! Pokrenuli su Splićani webshop, plaćanje se izvrši internet bankarstvom, putem banke, pošte ili Fine i najkasnije sljedeći radni dan ide dostava. Minimalna narudžba je gajba pive, odnosno 24 boce. 


- Besplatna dostava se vrši na području Splita. Uz to smo dodatno snizili cijene svih piva za vrijeme trajanja izvanrednih okolnosti.  Cijena gajbe 'Barba pale ale' je 191,99 kn, što je trenutačno najjeftiniji craft u Hrvatskoj za 24 boce pive. 'Punica blond ale' se rasprodala u rekordnom roku, a imamo je još u kombinacijama mixeva s drugim pivima u gajbi. Upravo se kuha nova šarža 'punice' koja će na tržište za 20-ak dana! – poručili su iz pivovare.

Dostavljači su, dodajmo, opremljeni maskom i rukavicama, a uskoro će se pive direktno iz pivovare moći naručiti i preko platforme dobartek.hr.


Vaša reakcija na temu