Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLA GODINE 'NOVE BAKRE': Ponosni smo što su Splićani prihvatili naš novi koncept i sretni zbog svakog stranca koji je ponio lijepe uspomene

POLA GODINE 'NOVE BAKRE': Ponosni smo što su Splićani prihvatili naš novi koncept i sretni zbog svakog stranca koji je ponio lijepe uspomene

Kultnom splitskom mjestu temeljitom rekonstrukcijom interijera udahnut je novi život

Prošlo je skoro već pola godine od kada je obnovljena pizzerija Bakra, koja je tada u nazivu dobila i opis 'steak bar', a možemo reći da je novi koncept apsolutno pogođen. Bakra je puna, a vlasnike veseli što je omjer domaćih i stranih gostiju gotovo jednak, naravno da će to varirati po mjesecima. 

- Najvažniji gosti su nam domaći, stoga smo jako zadovoljni što su Splićani prihvatili naš novi koncept, koji se svidio i strancima - rekli su nam voditelji Bakre.

Ovog ljeta redovito se znalo čekati da se oslobodi mjesto, pa su rezervacije bile poželjne. Iz Bakre nam kažu da su za bablje ljeto i jesen pripremili novi meni, uz standardne adute - pizze, steakove i ostala jela s roštilja.

Kultnom splitskom mjestu temeljitom rekonstrukcijom interijera udahnut je novi život, a osim hvaljene hrane treba spomenuti i dobar izbor vina i koktela, i to po pristojnim cijenama jer je strateška opredjeljenost ovog objekta - domaći svijet.

- Imamo obavezu prema tradiciji ovog mjesta, pa smo stoga ponosni što se i u srcu sezone nismo pretvorili u restoran namijenjen isključivo turistima - zaključili su, dodavši, naravno, da su sretni i zbog svakog stranca koji je ponio lijepe uspomene iz Bakre.

Vaša reakcija na temu