Prošlo je skoro već pola godine od kada je obnovljena pizzerija Bakra, koja je tada u nazivu dobila i opis 'steak bar', a možemo reći da je novi koncept apsolutno pogođen. Bakra je puna, a vlasnike veseli što je omjer domaćih i stranih gostiju gotovo jednak, naravno da će to varirati po mjesecima.
- Najvažniji gosti su nam domaći, stoga smo jako zadovoljni što su Splićani prihvatili naš novi koncept, koji se svidio i strancima - rekli su nam voditelji Bakre.
Ovog ljeta redovito se znalo čekati da se oslobodi mjesto, pa su rezervacije bile poželjne. Iz Bakre nam kažu da su za bablje ljeto i jesen pripremili novi meni, uz standardne adute - pizze, steakove i ostala jela s roštilja.
Kultnom splitskom mjestu temeljitom rekonstrukcijom interijera udahnut je novi život, a osim hvaljene hrane treba spomenuti i dobar izbor vina i koktela, i to po pristojnim cijenama jer je strateška opredjeljenost ovog objekta - domaći svijet.
- Imamo obavezu prema tradiciji ovog mjesta, pa smo stoga ponosni što se i u srcu sezone nismo pretvorili u restoran namijenjen isključivo turistima - zaključili su, dodavši, naravno, da su sretni i zbog svakog stranca koji je ponio lijepe uspomene iz Bakre.