Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay PROKULTURA Koncertni ciklus 'Umjetnost bez granica' vraća se u Galeriju Meštrović

PROKULTURA Koncertni ciklus 'Umjetnost bez granica' vraća se u Galeriju Meštrović

Sutra u 11 sati

Nakon posljednje četiri godine različitih programa koji su okupljali ljude u Kući jezika i kulture Peristil powered by OTP, organizatori se vraćaju s koncertnim ciklusom 'Umjetnost bez granica' u Galeriju Meštrović koja je prije toga dugi niz godina ljubazno ugošćavala ovaj Prokulturin kulturno-obrazovni projekt.

Podsjetimo da je riječ o koncertnoj matineji za učenike i mlade glazbenike svake posljednje nedjelje u mjesecu. Ciklus je započeo 2009. godine koncertom profesora glazbenih škola i Akademije uz podršku Grada Splita. Nakon toga u najljepšoj dvorani Galerije Meštrović koju je naš najveći kipar projektirao za 'glazbu i ples' kroz desetak godina nastupile su gotovo sve glazbene škole iz SDŽ, potom veliki broj njih iz ostatka Hrvatske, i konačno veliki broj gostiju iz svijeta, od Slovenije, Švedske, Finske do Kine. 

'Naši sutrašnji gosti su mladi umjetnici iz Glazbene škole Makarska na čelu sa svojim ravnateljem Željko Vlahom. Dobrodošli svi ljubitelji umjetnosti!', poručuju.

Ulaz u Galeriju i na koncert je besplatan! Održat će se sutra, 28. travnja, u 11 sati.




Vaša reakcija na temu