Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press ROTARY CLUB SPLIT Predavanje 'Budućnost ekonomije EU na globalnoj sceni: pogled u kristalnu kuglu' u Hotelu Park

ROTARY CLUB SPLIT Predavanje 'Budućnost ekonomije EU na globalnoj sceni: pogled u kristalnu kuglu' u Hotelu Park

U četvrtak, 16. svibnja

Rotary Club Split u suradnji s Hotelom Park u sklopu organiziranja javnih razgovora, tribina i rasprava poziva sve na besplatno predavanje 'Budućnost ekonomije EU na globalnoj sceni: pogled u kristalnu kuglu' koje će održati dr. sc. Neven Vidaković u četvrtak, 16. svibnja u  Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3, s početkom u 18 sati.

'Dr. sc. Neven Vidaković, financijski stručnjak, nezavisni ekonomski analitičar, čovjek koji je prije uvođenja eura predvidio stopu inflacije od 6-8 posto, i to se dogodilo! Njegova kristalna kugla krije mnoge nepoznanice. Možda nam neće otkriti baš sve, ali sigurno će s prisutnima podijeliti dio alata kojima barata. 

Zato nam se pridružite u Hotelu Park. na još jednom besplatnom javnom predavanju u organizaciji Rotary Club Split! 

Nevena Vidakovića mogli ste često vidjeti kao gosta u mnogim televizijskim emisijama u koje ga se poziva da iznese svoje komentare na događanja političke i ekonomske prirode, nemojte propustiti priliku da njegove teze o ekonomskoj budućnosti EU čujete i uživo, jer postoji velika vjerojatnost da se i ostvare', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu