Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Severinina najavila turneju i ispričala potresnu priču: Moje dijete nisu puštali iz škole. Meni je kao majci onemogućeno da radim, da budem bolesna...

Severinina najavila turneju i ispričala potresnu priču: Moje dijete nisu puštali iz škole. Meni je kao majci onemogućeno da radim, da budem bolesna...

Požalila se i na institucije, konkretno na Centar za socijalnu skrb protiv kojeg je, kako je kazala, podnijela već pet prijava

Konferencija za novinare Severine Kojić, na kojoj je najavila regionalnu turneju 'The Magic Tour', otišla je u neočekivanom smjeru. Pjevačica je konferenciju počela potresnom privatnom pričom:

- U petak se dogodio incident u školi Matija Gubec u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički povrijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega. S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, tako se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete - kazala je Severina te dodala kako je tom incidentu navodno prethodio dogovor između bivšeg supruga i ravnateljice škole da nitko, osim nje, ne može preuzeti dijete.

Dodala je kako se iz škole do danas nitko nije oglasio te kako njezino dijete, zbog pretrpljene psihičke i fizičke traume, ne želi ići u školu, prenosi Vijesti.hr. Požalila se i na institucije, konkretno na Centar za socijalnu skrb protiv kojeg je, kako je kazala, podnijela već pet prijava. 

- Centar me, kao majku i kao ženu ne doživljava - kazala je pjevačica.

Rekla je kako su njezini problemi jednaki kao i problemi velikog dijela žena u Hrvatskoj koje se bore za svoju djecu, za prava na skrbništvo nad vlastitim djetetom. 

- Osjećam se kako je nešto trulo u državi Hrvatskoj - poručila je.

Prisjetila se slučaja Luke Ritza te dodala kako je vrijeme da se napokon takvim zlostavljanjima djece stane na kraj. Potom je napomenula da ju otac njezinog djeteta godinama maltretira, da pušta laži i klevete preko srpskih tabloida sve s ciljem da joj uzme dijete. Osvrnula se i na prava žena u društvu te na žrtve zlostavljanja i silovanja pri čemu je zaključila da je u svojem dugogodišnjem parničenju s bivšim suprugom i sama doživjela slično 'silovanje na sudu u Splitu'.

Najavljena turneja počinje 6. studenog u rodnom joj Splitu, a nastavlja se u ostalim velikim gradovima poput Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skopja…

Vaša reakcija na temu