Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski SKAC organizira susret za mlade na temu prirodnog planiranja obitelji

Splitski SKAC organizira susret za mlade na temu prirodnog planiranja obitelji

Predavanje i svjedočanstvo obitelji Friedrich

Prirodno planiranje obitelji tema je sljedećeg susreta projekta 'Dvoje su jedno' koji će se održati 14. svibnja na Franjevačkom klerikatu, u organizaciji Studentskog katoličkog centra Split (SKAC)

Susret započinje sa svetom misom u 19 sati koju predvodi otac Viktor Grbeša, a zatim slijedi predavanje u 20 sati. Gosti predavači su Marija i Igor Friedrich, bračni par iz Šibenika i voditelji obiteljske zajednice sv. Ivan Pavao II. u Vodicama. 

'Bračni par će nam pobliže objasniti jednu od najjednostavnijih i najpouzdanijih prirodnih metoda planiranja obitelji, Billingsovu ovulacijsku metodu.

U zajedništvu bračne ljubavi, spolni čin je najveći simbol ljubavi. Onaj u kojem bračno darivanje postaje sami izvor života. Prirodnim planiranjem obitelji priznaje se duša vlastitog supružnika te se u braku ne traži sebično 'ja' već se na taj način oboje potpomažu za doći u nebo', poručuju iz SKAC-a.

Vaša reakcija na temu