Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Matea Smolčić Senčar i Iva Perinčić Srpska policija privela Severinu na granici: Ispitivali je o Oluji, Srebrenici, Tuđmanu...

Srpska policija privela Severinu na granici: Ispitivali je o Oluji, Srebrenici, Tuđmanu...

Pustili su je da uđe u državu, ali se ona vratila u Hrvatsku

Hrvatsku pjevačicu Severinu Vučković privela je srpska policija u nedjelju na granici, saznaje Blic. O privođenju Severine pišu gotovo svi srpski mediji koji navode i razlog privođenja hrvatske pjevačice.

Policija ju je privela jer, tvrde, davala neke sporne izjave u medijima.

Nakon razgovora s nadležnim pustili su je da uđe u Srbiju, ali se ona ipak vratila u Hrvatsku.

Kako doznaje Jutarnji list, Severina je na granici zaustavljena u 19.35 sati, a na jednom je privatnom događaju, u sklopu rođendana, trebala nastupiti s početkom u 23.00 sata. Na granici su je držali sve do 23.35 sati kada je zahtijevala da joj vrate dokumente i omoguće povratak natrag u Hrvatsku. Kada su je zaustavili, policija je pozvala inspektore koji su je navodno ispitivali o Oluji, Srebrenici i litiju (odnosno prosvjedima u Srbiji), a nakon toga su joj pretresli cijeli automobil.

Spominjali su joj i Jasenovac te Tuđmana, a potom se i referirali na njezin post na društvenim mrežama - naime, pitali su je zašto je napisala da voli 'takvu Srbiju' pokraj fotografije demonstracija protiv iskopavanja litija.

Vaša reakcija na temu