Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Sudionica showa Ljubav je na selu s bandom pljačkala kladionice

Sudionica showa Ljubav je na selu s bandom pljačkala kladionice

'Znamo za to', poručuju s RTL-a

Ovih dana ponovno se priča o RTL-ovom showu Ljubav je na selu, i to zbog kandidatkinje s kriminalnom prošlošću. Riječ je o Marini Šantor, 35-godišnjoj Zagrepčanki koja se naknadno pojavila na farmi jednog od kandidata koji traže ljubav u toj emisiji.

Marina Šantor policiji je poznata po tome što je kao 18-godišnjakinja pljačkala kladionice i benzinske postaje u okolici Zagreba s četveročlanom bandom. Godinu dana kasnije osuđena je na tri godine uvjetno, pisala su tad 24 sata, a u pritvoru je ukupno provela 11 mjeseci. Index je RTL upitao za komentar o kriminalnoj prošlosti sudionice showa.

'Kandidati koji se prijavljuju u Ljubav je na selu, ali i sve ostale emisije RTL-a, obavezni su predočiti potvrdu o nekažnjavanju, ne stariju od šest mjeseci, kojom dokazuju kako se protiv njih trenutno ne vodi kazneni postupak', rekli su nam s RTL-a te dodali da su upoznati s prošlošću Marine Šantor.

'Produkcija showa bila je upoznata s prošlošću kandidatkinje Marine Šantor, no smatramo kako je za svoja kaznena djela odgovarala odsluživši dobivenu uvjetnu kaznu te se prema Zakonu o pravnim posljedicama osude, kaznenoj evidenciji i rehabilitaciji, ima pravo smatrati osobom koja nije počinila kazneno djelo', kažu.

Inače, Marini Šantor ovo nije prvi put da sudjeluje u showu. 2013. godine u showu je sudjelovala sa sestrom, a prijavila ih je - majka. Sudjelovala je i u RTL-ovom showu Pet spojeva tjedno.

Ovo nije prvi put da prošlost kandidata showa Ljubav je na selu dospijeva u fokus javnosti. 2021. godine jedan od kandidata u showu se pojavio s nacističkom tetovažom na ruci. Iste godine jedan od kandidata je diskvalificiran jer je prešutio da ima dijete.

Vaša reakcija na temu